Навигация: Новини Фенове Новини Георги Братоев се включи в кампанията за Жоро Лазаров

Георги Братоев се включи в кампанията за Жоро Лазаров

Оценка на читателите: / 44
Слаба статияОтлична статия 

Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев подкрепи малкия Георги Лазаров в борбата с тежката болест, която го сполетя преди 3 месеца. Високият на два метра волейболист е видял апела ни в интернет и се е обадил веднага на дядото на момчето. Вчера, късно вечерта той дойде заедно с приятелката си в Пловдив, за да даде наградата си от турнира М-Tел Бийч Мастърс. Братоев прегърна дядото, който видимо се развълнува при срещата, след което подаде за малкия торба пълна с лакомства и играчки.

"Искам да помогна и ще направя каквото мога. Знам, че не е много, но обещавам, че другата седмица ще дойда в Пловдив за благотворителния мач и ще доведа и брат си, за да бъдем до вас. Надявам се, че феновете на Ботев ще напълнят стадиона за мача със Сливен на 8-ми септември", каза Жоро Братоев преди да си отпътува обратно.

Очаквайте в понеделник видеото, което записахме с разпределител номер едно на националния отбор. Днес на мача с Монтана отново ще бъдат поставени урни за дарения до входовете на стадиона. Молим да ги потърсите и да оставите от себе си за лечението на Жоро Лазаров. Благодарим ви!

Повече информация за Жоро Лазаров вижте тук!

bultras.com

Сподели статията