Навигация: Новини Фенове 98 години Ботев Пловдив

98 години Ботев Пловдив

Оценка на читателите: / 43
Слаба статияОтлична статия 
Честване на СК Ботевъ

Приветствено слово за 12 март

Приятели, ботевисти, 

Днес отбелязваме 98 години от рождението на любимия ни Ботев Пловдив. През далечната 1912 година, група младежи, възпитаници на Първа мъжка гимназия и Френския колеж, решават да създадат футболен клуб, без дори да подозират, че делото им ще остане записано завинаги със златни букви в историята на Пловдив.

През изминалите десетилетия честта на футболен клуб Ботев е била гордо защитавана и пазена от поколения брилянтни футболисти, част от които са и сега сред нас тук. Множеството титли, купи, медали, призовете за индивидуално майсторство, националните състезатели, незабравимите мачове в европейските клубни турнири и успехите на легендарната жълточерна школа, са доказателство за величието на нашия любим клуб.

продължава>

   
Оценка на читателите: / 32
Слаба статияОтлична статия 
Бойко Борисов

Поздравителен адрес от Бойко Борисов

Скъпи приятели,

     Поздравявам Ви от сърце по случай 98-мия рожден ден на Футболен клуб Ботев Пловдив.
      Вярвам, че ще продължавате да отстоявате своята отговорна и силната гражданска позиция за доброто на отбора. 

продължава>

   
Оценка на читателите: / 25
Слаба статияОтлична статия 
Спартак Варна емблема

Честит рожден ден от ПФК Спартак (Вн)

Уважаеми  колеги и приятели,

В деня, в който празнувате раждането на една идея, която с времето  се е превърнала в  религия за Вас, Ви пожелаваме сила и единство.

продължава>

   
Оценка на читателите: / 21
Слаба статияОтлична статия 
АК Пирин СС

Поздравителен адрес от АК Пирин СС

 

 

Фен клуб АК Пирин СС поздравява всички фенове на Ботев Пловдив по случай 98 годишнината от основаването на футболния клуб. Най-искрено пожелаваме привържениците на Ботев да успеят в битката за възраждането на любимия им клуб. Ние много добре разбираме тяхната болка, тъй като и ние преминахме през чистилището – изваждане от елитния футбол. Този път не е лек, но за съжаление е единствен. Само слабия го е страх от силния и имено заради това пожелаваме час по-скоро на Ботев, който е на феновете, да се върне в А група.

Здраве успех и добруване.

АК Пирин СС

Константин Капчин

 

   
Оценка на читателите: / 19
Слаба статияОтлична статия 

98 години история на Пловдив

На връх рождения ден на ФК Ботев Пловдив, Д2 и Митко Кърнев подаряват на всички фенове на футобла в град Пловдив новият химн, който обещаха миналата година. Песента е с текст на феновете на Ботев Пловдив, аранжиментът и музикалното оформление на Митко Кърнев. Диск с нови и познати песни са записани тези дни в специално студио от познати гласове на Трибуна Изток.

продължава>

   
Оценка на читателите: / 23
Слаба статияОтлична статия 
Васко Василев с татуировки

Васко Василев: Всички ботевисти на стадиона да отпразнуваме юбилея

Васил Василев е юноша на Ботев Пловдив. През цялата си кариера той е играл за "канарчетата" и остана в тима по времето на тежкото управление на Димитър Христолов. Играе като централен защитник и освен с агресивната си игра е популярен и с татуировките си, свързани с Ботев.

продължава>

   
Оценка на читателите: / 19
Слаба статияОтлична статия 
Доц. Божидар Хаджиев

Доц. доктор Божидар Хаджиев: Обновеният паметник слага начало на възраждането на Ботев

Доц. доктор Божидар Хаджиев е директор на най-голямата болница на Балканите - пловдивската УМБАЛ "Свети Георги".  Той е общински съветник и е един от най-дейните участници в инициативата за възраждане на Ботев Пловдив. С него стартираме поредица интервюта, направени съвместно между Plovdiv24.bg и Bultras.com, във връзка с 98-ата годишнина на Ботев, която се чества на 12 март.

продължава>