Навигация: Новини ЗА САЙТА

Информация за сайта

Оценка на читателите: / 223
Слаба статияОтлична статия 

Нека ни мразят, като се страхуватBULTRAS.COM е създаден като трибуна на жълточерната общественост. 

BULTRAS.COM е посредник и източник на информация за събитията около Ботев Пловдив и действията на неговите привърженици. Комюникетата и официалните информации са съгласувани с действащите лица на бултра сцената, а коментарите и анализите са свободни, и представят гледните точки на своите автори.  

Обединението на организираните привърженици на Ботев Пловдив срещу наглото затриване на най-стария футболен клуб в страната и емблема на Града, изисква наличието на интерактивна среда, в която да се изказва свободно позицията на жълточерния народ и да се отстоява независимостта на гражданското поведение. 

Проектът BULTRAS.COM е амбиция да се успее в обединението на всички, свързани с любимия Ботев Пловдив. По този начин, всеки привърженик на "отбора най-велик" или просто любопитен посетител да има достъп до информации и материали, свързани с историята, традициите и манталитета на пловдивския ботевизъм . 

Чрез опцията "ПРЕДЛОЖИ НОВИНА" се дава право на всички жълточерни активисти да изразят мнение. Информираността и координацията в действията са изключително важни за функционирането на една сериозна организация, каквато бултрас фронта има претенция да бъде.

BULTRAS.COM може да бъде възприеман като естествено продължение на Независимия форум.

BULTRAS.COM ползва материали от различни жълточерни източници в Интернет.

За контакти: Пловдив 4017, кв. Каменица, ул. "Варшава", Вход №5.

БОТЕВ САМО БОТЕВ!

 

Сподели статията