Навигация: Новини Фенове Новини Внукът на Георги Лазаров има нужда от вашата помощ. Подайте му ръка!

Внукът на Георги Лазаров има нужда от вашата помощ. Подайте му ръка!

Оценка на читателите: / 48
Слаба статияОтлична статия 

Малкият Жоро Лазаров е потомствен ботевист. Кръстен е на дядо си, който е добре познат на няколко поколения жълто-черни футболисти минали през ръцете му. Лазаров е треньор от школата на Ботев Пловдив и бивш треньор на представителния ни тим. Днес той има огромната нужда от помощ от всеки един бултрас. Само преди два месеца лекари установяват, че 11-годишният малчуган страда от тежката диагноза Hydrocephaluis internus occlusivus (Тумор на мозъка). Оттогава състоянието му се влошава даже и след направените процедури по химиотерапия.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ отправя сега Жоро Лазаров към всички добри хора.

На всеки един пропускателен вход тази неделя, на мача с Черноморец, ще има каси, които трябва да бъдат напълнени, за да може малкият Жоро да претърпи тази спешна операция и да се излекува. И той като вас иска да види своя Ботев голям и непобедим. Нека му помогнем, за да расте заедно с жълто-черните господари на Пловдив!

Можем ли да събудим в нас, желанието да помогнем на това малко момче, което има нужда от лечение. Всички ние трябва да вярваме и да дадем, това което можем. Парите за лечението са непосилни на близките, а надежда има и сега е времето, в което не трябва да се пропилява всеки ден, който може да е от полза на Жоро. Те вярват, че спасение има! Ние приканваме всички медии в Пловдив, както и хората да се включат в тази кауза СЕГА, утре може да е късно!

Трябва да се осъществи спеша операция в чужбина. Средставата по набирателната сметка ще отидат изцяло за неговото лечение, което възлиза на 50 000 евро.


Набирателна сметка - Георги Ангелов Лазаров

СИБАНК ЕАД - BG32BUIB 9888 1032 9261 00


Телефон за контакт: 0878 154909 (Г.Лазаров)


ВСИЧКИ НИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ТОВА ДОБРО - ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЖОРО ЛАЗАРОВ

 

Ние сме Ботевисти,  а това означава преди всичко приятелство и вярност!

 

Благодарим ви!

 

Само Ботев!

Сподели статията