Навигация: Новини Фенове Новини Почти 5 хил. лева събрахме след мача с Черноморец за Жоро Лазаров

Почти 5 хил. лева събрахме след мача с Черноморец за Жоро Лазаров

Оценка на читателите: / 36
Слаба статияОтлична статия 

Почти 5 хиляди лева бяха събрани след вчерашния двубой на Колежа за лечението на малкия Жоро Лазаров. Точно 3,695 лева събрахме в шестте урни на вчерашния двубой. Касите бяха поставени до входовете А и Б, както и на централната трибуна на стадиона, във фен-магазина и на Трибуна Изток. Днес капитанът на Ботев Пловдив Асен Караславов занесе на Георги Лазаров - старши 1270 лева, събрани от колегите му във вчерашния ден.

Както не веднъж обявихме, нужна е спешна и скъпо струваща операция за 11-годишното потомствено канарче, която може да се извърши само в чужбина. 50 000 евро са необходими, за да може малчугана да изпълни мечтата си - да играе в детските формации на Ботев Пловдив, там където дълги години дядо му е обучавал нашите кадри.

Разпределителят на националния отбор на България Георги Братоев също направи голям жест. Волейболистът се е свързал в петък с Георги Лазаров - старши, за да дари част от наградата си от М-Tел Бийч Мастърс на своя съименник (другата част от нея ще бъде дарена на дом за сираци). Колко добри качества, не само на терена, притежава Братоев, нали? Благодарност за хуманния жест!

Още веднъж припомняме, че малкият ботевист страда от тумор на мозъка и трябва по най-бързия начин да се съберат 50 000 евро за лечението му.  За повече информация вижте тук!

Инициативата за събиране на средства за Жоро Лазаров продължава и тази седмица по време на мача с Монтана на Колежа!
Търсете в близост до входовете специалните кутии, в които може да оставите своя дял в общата ни кауза - да спасим един детски живот!

bultras.com


Сподели статията