Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи От бултрасите той трепери...

От бултрасите той трепери...

Оценка на читателите: / 11
Слаба статияОтлична статия 

Мила родна картинка. Президент на български футболен клуб, част от изпълкома на БФС, влиза в открита медийна война с фенове на друг футболен клуб. Провокация, демонстрация на показност, свързана със завишени цени на билети и създаване на изкуствено напрежение със заплахи с органите на властта. Само човек, който все още не е излязъл от мафиотските структури може да действа по подобен начин.

Вчера един град с хиляди привърженици и клуб със 106 годишна история станаха свидетели на поредното безумие в българския футбол. Самозабравилият се президент на Славия - Венци Стефанов определи цена от 20 лева за привържениците на Ботев в реванша за купата на България срещу Славия. А още по-смешното бе арогантното му поведение и квалификациите по наш адрес, което би стреснало само маршрутката с лакеите му от Овча Купел, но със сигурност това няма да повлияе на нас, бултрасите.

Даже напротив г-н Мутра. Ако някой си мисли, че по този начин ще спре многобройните "жълто-черни" фенове, допуска огромна грешка. Подобни нападки по адрес на "жълто-черните" би довела до по-голяма мобилизация и по-сериозно присъствие след няколко дни на Националния стадион. Публика, каквато ти никога не си имал и няма да имаш. Същата грешка допусна преди години и една самоковска мутра, която остана с празни ръце.

Който е тръгнал на война срещу Ботев винаги е бил губещ. Никой не може да попречи на привържениците на Ботев Пловдив да подкрепят своя тим по пътя към нов финал, било то и самозабравил се президент, играещ явно черно тото и пазен от закона.

В едно обаче е напълно прав. Коматево не е стадион за размерите на "жълто-черната" публика и ако финалът преди седмица бе на "Колежа", то със сигурност играещият черно тото отбор нямаше да може да си тръгне с този резултат от Пловдив.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" припомня, че организира пътуване за реванша от полуфиналите за Купата на България, който ще се играе на 24.04 на националния стадион "Васил Левски" в София. Цената на пътуването е 6 лв. за членове на КПБП и 10 лв. за всички останали. Мястото за записвания е магазина на ул. "Нестор Иванов" 1.

bultras.com

Сподели статията