Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Колежа не иска смирена глава, иска БУНТ и РЕВОЛЮЦИЯ!

Колежа не иска смирена глава, иска БУНТ и РЕВОЛЮЦИЯ!

Оценка на читателите: / 15
Слаба статияОтлична статия 

Бунтувайте се, граждани! Големите дела, изискват големи усилия.

Три години след фалита на Корпоративна търговска банка (КТБ) – един от символите на Пловдив стои недовършен, захвърлен, самотен. Толкова мрачен и пуст в центъра, че хората извръщат глава обидени от отношение на държава, община и концесионер към столетника.

Стърчащите железа само показват желанието на бившия собственик на клуба да остави един голям стадион за поколенията. Но до там! Започнатото гние и се разлага, а днешните отговорни фактори нехаят към болката на града.

Cultura Trimona

Феновете на Ботев ще потърсим отговорност от всички замесени в този скандал. Държавата в лицето на мафията и политическата олигархия направи НЕВЪЗМОЖНОТО да спре довършването му и остави без дом един клуб, за който милеят стотици хиляди пловдивчани, а още толкова фенове на футбола страдат от това да подкрепят нормално своите отбори в Пловдив. Горчилката е напоена още повече и с безкрайните срокове и дати давани от ръководството през последните години. Уви!

Сега е време всички замесени да поправим стореното. Стига криене и шикалкване! Да покажем, че сме мъжкари. Покажете го и вие, че можете да отстоявате интересите си и тези на гражданите, а не само да търсите феновете, когато ви е удобно!!!

На 6-ти април ще видите феновете на Ботев Пловдив на улицата, за да ви покажем, че нашата дума тежи повече и че този стадион няма да остане недовършен, каквото и да струва това! Ако паметта ви изневерява, то спомнете си времето при Христолов!

Защото СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА ИМА, само трябва да преминем всички през него, както сме го правили до сега - заедно.

Скъпи Ботевисти, припомняме Ви, че на 06.04 (петък) има насрочен протест пред ст. "Христо Ботев". Началният час е 10:30, а искането е само едно- ПОДНОВЯВАНЕ НА СТРИОТЕЛСТВОТО НА КОЛЕЖА.

Независимо как и независимо от кого, Ботев трябва да се завърне там, където принадлежи. Време е да отстоим нашата крепост и можем да го направим само с присъствието си. Доведете бащите и дядовците си, които са ви завели на стадиона, доведете децата си, които искате да възпитате именно там в жълто-черните дух и традиции.

П.С. Искаме отново да уточним, че след края на събитието, ще подкрепим момчетата в домакинството ни срещу Левски и противно на изтеклата информация, шествие до Коматево няма да се състои, така че елате със личен транспорт.

КОЛЕЖА ЗОВЕ

bultras.com

Сподели статията