Навигация: Новини Фенове Мултимедия Музика Компилацията „100 години БОТЕВ ПЛОВДИВ’’ е факт!

Компилацията „100 години БОТЕВ ПЛОВДИВ’’ е факт!

Оценка на читателите: / 120
Слаба статияОтлична статия 

В навечерието на Коледните и Новогодишните празници, един ден преди култовата дата 19.12, инициативата по отбелязването на СТОгодишнината на ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ продължава с още хубави творения. След като на 14-ти декември в Историческия музей се откри изложба под надслов „100 години Ботев Пловдив”, сега излиза и аудио-компилацията със същото име.

„Студио Севън Хилс” заедно с неоценимата помощ на мнозина привърженици на любимия ни клуб – музиканти, студиа, автори, успяха да съберат в един аудио диск десет произведения свързани тематично с пловдиския футболен клуб – БОТЕВ.

Но интересното в съдържанието на самия продукт е, че той е не толкова типичния музикален албум, колкото е различен от към съдържание. Вътре могат да се чуят, както познатите парчета на Д2, Delate – така и няколко чисто нови записи. За текстове са използвани популярни припеви, използвани от публиката на „БОТЕВ”.

Дискът започва с едни всеобхватен поглед върху клубната ни история, написан от неповторимото „перо” на Стефан Попов и записан с професионализма на F1 SOUND STUDIO. Това обаче далеч не е всичко – следват доста интересни композиции, от които се открояват работите на Светльо Четката (SP Project, BZ PRO), Костадин Андонов и Studio 42, презаписаната и ремастерирана песен на Delate – „Пловдив е само наш…” А вокалите в повечето парчета са изпяти от обикновени привърженици на отбора...

Работата по обложката е дело на двама млади пловдивски творци – Роси и Димитър Бочукови. Благодарим ви за помощта и професионализма!

Очаквайте утре вечер и трейлъра за филма на студио „Севън Хилс” - "Любов предавана от поколение на поколение, както и Къде и Как ще може да го гледате и да си закупите от новите продукти за 100 годишнината!

Само Ботев!

bultras.com

Сподели статията