Навигация: Новини Фенове Съобщения BULTRAS застава срещу организирането на гей парад в Пловдив

BULTRAS застава срещу организирането на гей парад в Пловдив

Оценка на читателите: / 21
Слаба статияОтлична статия 

Обединени фракции Бултрас заставаме твърдо против организирането на гей парад в най-стария жив град на Европа!

Ако си спомняте през далечната 2013-та година, когато Пловдив кандидатстваше за Европейска столица на културата, някой бе решил да организира гей филмов фестивал в подкрепа на кандидатурата ни. Тогава доста пловдивчани изригнаха срещу това събитие, в частност футболните фенове на двата големи отбора в града и тази гротеска бе провалена. Малко след това кметът Иван Тотев се изказа, че е против подобни събития и, че щял да “издърпа ушите на общинската фондация 2019”, която стои зад организирането на всички подобни събития и финансирането им.  Само преди няколко месеца в цялата страна се появиха билборди, показващи хомо двойки, пак заплатени с обществени пари, в случая евро фондове, което отново не бе прието от обществото ни.

Ние феновете на Ботев Пловдив питаме "Защо?" и "Кому е нужно това парадиране в нашия град?". 
Защо такива събития се крият и се пазят в тайна?

Как така от това издърпване на уши преди 6 години, вие г-н Иван Тотев, г-н Стефан Стоянов и вашите приближени се извъртяхте на 180 градуса и се стигна до това да се дават обществени пари на софийски фондации да организират гей паради в Пловдив? Искаме да ви осведомим, ако не знаете, че един кувьоз грубо струва 7000 лева, същата сума, която вие от “Пловдив 2019” сте решили да хвърлите за гей парад и да пропагандирате аморални ценности.

Това е НЕДОПУСТИМО, СРАМНО и ГРОЗНО!

Организирането на такъв парад води до разпада на цялото общество, като потърпевши са разбира се най-малките, децата на Пловдив.

Знаем, че хората работещи за Общинската фондация "Пловдив 2019" нямат морал и не са закърмени с българските ценности, защото там работят хора, които видимо се продават за дребни стотинки. Именно те забъркаха Пловдив в огромен скандал пред цяла Европа, разиграл се през януари на откриващото събитие на Европейска столица на културата, плащайки огромни суми за една сцена. Сега същите са на път да сложат ново петно на нашия вековен град и да накарат всички пловдивчани да се срамуваме.

Никой в тази страна няма право да определя и да клати моралните цености, да разделя семейства и да застава на пътя на естественото развитие на живота. Ние, една от най-многобройните и верни публики в страната, на отбор с традиции, в който тренират над 300 деца и още хиляди се вълнуват от трибуните всяка седмица, сме против раздаването на тези 7000 лева обществени средства на софийската фондация “Глас” за проект със заглавие “Балкан Прайд”, която организира гей парада в София и други подобни “прогресивни” мероприятия.

Затова ние се обръщаме към всички трезвомислещи, общинари и родители, към феновете в цялата страна. Нека не допускаме тази гавра с нашия красив град - Пловдив! Той не го заслужава!

От Обединени Фракции "БУЛТРАС"

Сподели статията