Навигация: Новини Фенове Съобщения Обръщение към собствениците на ПФК "Ботев" Пловдив

Обръщение към собствениците на ПФК "Ботев" Пловдив

Оценка на читателите: / 15
Слаба статияОтлична статия 

Обръщение към собствениците на ПФК "Ботев" Пловдив г-н Георги Самуилов и г-н Румен Чандъров

Уважаеми господа,

Обединени фракции "БУЛТРАС" разбираме напълно ясно създалата се неприятна ситуация около нашия любим клуб, както и проблема с вмешателството на феновете в клубната политика и сме готови да работим по нейното преодоляване.Заставаме с имената си и Ви гарантираме, че събитията от 30.08.2016 г. не са инициирани от определено лице и не са атака срещу Вас.

Това бе самоинициатива на обикновени фенове, действията на които са породени не от лоши чувства към вас, а от прекалено насъбралите се напрежение и мъка. Напрежение и мъка, породени от дългото време далеч от своя дом стадион "Христо Ботев" и незадоволителното представяне на клуба в родния елит. "Жълто-черната" публика винаги е била с горещ темперамент и много емоционална, ние винаги сме обичали на първо място клуба си и винаги сме искали само и единствено неговото добро. Веднъж вече бяхте приветствани с добре дошли и получихте доверието ни. Ако искате да усетите нашата любов с цялата й сила, то довършете това, което обещахте, а именно нашия дом - Колежа. Тогава Ви уверяваме, че цял Пловдив ще ви носи на ръце. Нека не позволяваме на един проблем да попречи на нашата заветна цел.

Декларираме готовността си за лична среща с Вас, на която да обсъдим неприятната ситуация и да намерим положителен за всички изход от нея.

С уважение,

Обединени фракции "БУЛТРАС"

Сподели статията