Навигация: Новини Фенове Съобщения Над закона ли са бившите шефове на КАТ?

Над закона ли са бившите шефове на КАТ?

Оценка на читателите: / 20
Слаба статияОтлична статия 

Следващите редове не са декларация, а по скоро отворено писмо към власт имащите, до премиера на България Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

В събота на стадион "Лазур" в Бургас, където само преди година се проведе Европейското за юноши, пред очите на хиляди очевидци, имаше силно превишаване на полицейски правомощия. Дебело подчертаваме, че не защитаваме и не толерираме действията на нахлулия на терена привърженик на Ботев Пловдив, който ще донесе санкции на нашия клуб, но и ще понесе вината си пред съда.

Но ние искаме да попитаме - беше ли нужно толкова брутално отношение към паднал човек с поставени белезници? Ако така ясно се показа как действат органите на МВР и то пред хиляди очевидци, какво остава, когато няма свидетели? Така ли раздават правосъдие вашите служители г-жо Бъчварова? С тази жестокост, как искате хората да уважават вашите служители, носители на реда и стабилността? Това ли се нарича - ред, да пребиеш паднал човек и то с ритници?

Почти всеки път служителите на "реда" се крият зад анонимността на пагона и фуражката. Tози път обаче искаме да попитаме вашия служител, който е бивш ръководител на КАТ Пловдив - Радослав Начев и който цяла България видя ясно как посяга и рита пръв, по особено жесток начин падналия и закопчан с белезници човек - така ли е инструктиран да действа? Това ли е начинът да се издигне в кариерата си и сега когато е отстранен от "доходоностната" служба в КАТ и пратен да се разправя с фенове в злобата си, така ли ще действа и занапред...

Обединени фракции "Бултрас"

СНИМКИ от дербито в Бургас може да видите в галерията на сайта!

Пълна информация за 103-то пловдивско дерби вижте в официалния сайт на Ботев Пловдив!

bultras.com

Сподели статията