Навигация: Новини Фенове Съобщения Време е за дерби в Бургас, всички сме с вас!

Време е за дерби в Бургас, всички сме с вас!

Оценка на читателите: / 20
Слаба статияОтлична статия 

За една голяма част от Пловдив страстната седмица вече започна. Седмица, в която емоцията надделява над разума, а нощта и деня се сливат в едно. Няма и не трябва да има грам съмнение, че домакинството на стадион "Лазур" ще бъде поредният Ад за съперника ни, независимо, че срещата ще се играе на 250 километра от нашия дом.

Бургас е градът, от който пазим толкова добри спомени. Градът, в който преживяхме уникални европейски вечери и градът, в който 15 000 "жълто-черни сърца" атакуваха Купата на България, правейки един от най-големите десанти в българската сцена. Готови ли сте за още един вълнуващ епизод на Bultras on tour - Бургас, но този път срещу градския ни съперник?

В тази връзка ръководните фактори в двете публики осигуриха безопасността на нормалните фенове и гарантират, че дербито ще премине без произшествия за обикновените запалянковци. Именно за това бе създадена и следната организация: Феновете на Ботев ще поемат към Лазур с организирана екскурзия с автобуси в 9:00 ч. от ст. "Христо Ботев", а тези на Локомотив в 11:00 ч. Всички жълто-черни фенове, които ще предпочетат личен транспорт, а не автобуси, може да тръгнат заедно с организираната екскурзия и да пътуват заедно до Лазур. В Бургас са организирани две фенски зони. Тази за феновете на Ботев е северният плаж и заведенията, където традиционно се събирахме преди мачовете от Лига Европа

Нека заедно изпълним трибуните и с мощни песни дадем криле на футболистите ни в дербито и стартиращото първенство! Чуйте обръщението на нашите момчета Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев и Мартин Димитров - Китаеца специално за вас, няколко часа преди първия двубой за настоящия сезон.


https://www.youtube.com/watch?v=5rDZftLiD5k

Ботевисти,

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" Ви съобщава, че от понеделник стартира продажбата на билети за дербито.

Талоните са за сектор "В" и са на цена от 10 лв. Можете да закупите билет от магазина на КПБП на ул. "Нестор Иванов" 1 или в магазина на базата в Коматево.

Работното време на магазините е както следва:

  • Магазин в Коматево: понеделник - петък от 9:00 до 18:00. Събота - от 9:00 до 14:00.
  • Магазин на КПБП: понеделник - петък от 11:00 до 19:00. Събота - от 10:00 до 14:00.
ВАЖНО ЗА ХОРАТА С АБОНАМЕНТНИ И ВИП КАРТИ:
Всички, които са закупили абонаментни карти за новия сезон ще влизат с тях от вход 3 на сектор "В". Хората с ВИП карти ще могат да ползват ВИП местата в сектор "А".

ВАЖНО ЗА ЕКСКУРЗИЯТА:
Крайният срок за записване е 27.07 до края на работния ден. Припомняме, че цената е 20 лв. с включен билет, който ще получите в рейсовете на тръгване.

ВАЖНО ЗА ХОРЕОГРАФИЯТА:
Всички, които искат да станат част от жълто-черното шоу, могат да подпомогнат хореографията като дарят пари по следните начини:
Сдружение "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"Банкова сметка:
swift (bic): UNCRBGSFBG11UNCR70001522124939
Или чрез paypal: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Кутия за дарения има и в магазина на КПБП.

Всички в Бургас!


bultras.com

Сподели статията