Навигация: Новини Фенове Новини Неделев се сбогува с бултрасите на 19.12

Неделев се сбогува с бултрасите на 19.12

Оценка на читателите: / 53
Слаба статияОтлична статия 

След като миналата седмица Тодор Неделев се сбогува официално с всички бултраси на "Колежа", сега го направи и на Коледния банкет на 19.12 организиран от Сдружение "Ботев Пловдив". Малко преди 23:00 часа Тошко влетя в залата и не скри удоволствието, че успя да се присъедини към "жълто-черната" общност.

Той се прибра от София, където бе награден с приза на феновете в България за "Най-добър играч за 2013-та година". Любимецът на "жълто-черните" побърза да мине през всеки един фен, да се снима лично и да покаже наградата си. Осмицата на Ботев бе отличен и с най-големия приз, който може да съществува, а именно най-добър футболист за изминалия сезон в анкетата на феновете, проведена в официалния сайт на клуба.

В номинациите за футболист на "жълто-черните" за изминалия сезон, председателят на Сдружението възродило Ботев Пловдив - Апостол Апостолов връчи втора награда на поляка Адам Стаховяк. Наградата му бе приета от втория ни вратар Росен Андонов, който благодари от името на колегата си.

При произнасяне името на третия в класирането се получи истинско изригване в залата. Най-сърцатият защитник в цялата "А" група Йордан Христов не случайно е и сред най-обичаните в клуба ни. С играта си Даната се превърна във втори капитан за Ботев и титуляр с националната фланелка. Той също не отказа нито един път снимка с всички фенове.

Стаховяк и Христов са футболистите с най-много изиграни минути през 2013-та година за най-стария отбор в България.

На "Бултра Коледата" присъства и собственика Цветан Василев, който прие от Асен Караславов приза връчен на "Футболист на годината 2013" за развитие на детския футбол в България - именно новата "жълто-черна" клубна база.

Василев увери всички, че не желае отборът ни бъде еднодневка. Той поиска от феновете най-вече търпение, като след време ще почнат да се редят успехите за Ботев Пловдив.


Още снимки може да видите тук!

bultras.com

Сподели статията