Навигация: Новини Фенове Новини Среща на "Колежа" след равенството с Пирин

Среща на "Колежа" след равенството с Пирин

Оценка на читателите: / 32
Слаба статияОтлична статия 

Над 100 бултраси влезнаха в разговор с ръководството, футболистите и треньорите на Ботев Пловдив след равния резултат с Пирин. Пред официалния вход на "Колежа" феновете на най-стария отбор в страната се опитаха да разберат дали има проблеми в отбора и на какво се дължи моментния спад в играта и неубедителното представяне в края на първата част на първенството и началото на втория полусезон.

Около час представители на повечето фракции на "BULTRAS" дискутираха открито със Станимир Стоилов и отбора това, което ги вълнува, като разговаряха поотделно с всички футболисти. Повечето "жълто-черни" фенове са на мнение, че драми не трябва да се правят, а по-бързо да се излезе от кризата, в която е изпаднал отбора. Треньорското ръководство и УС на Ботев трябва да вземат час по-скоро съответните мерки, които да вкарат Ботев Пловдив отново в правилния път.

Всички, които ги вълнува състоянието на пловдивския отбор, и които бяха на импровизираната среща тази вечер, се обединиха, че до оставки и кардинални проблеми не трябва да се стига. Доверието към клуба, спортно-техническото ръководство и футболистите стои на дневен ред, но е важно да се действа структурирано и всички живееще с "жълто-черната" идея, да гледат в една посока!

Нужни са резултати, които да върнат доверието на хората, а с тях и подкрепата, такава каквато бе през изминалото лято.

Само БОТЕВ!

bultras.com

Сподели статията