Навигация: Новини Фенове Новини Време е за последната битка за сезона!

Време е за последната битка за сезона!

Оценка на читателите: / 99
Слаба статияОтлична статия 

bultras on tour - sofia

Остават два дни до баража за влизане в "А" група между Ботев Пловдив и Спортист Своге. За този мач някакво специално надъхване не е нужно. Всеки обичащ жълто-черната идея трябва да направи всичко възможно за да присъства на стадиона и подкрепи любимия си отбор.

С този мач завършва част от пъзела, който започнахме да нареждаме след ерата на селския. Пъзел непосилен за 99.99% от другите отбори в България. Пъзел показващ нашата сила като клуб и публика.

Много хора ни се смяха, когато изхвърлихме отбора от "А" група и го пратихме във "В", но сега повечето от тях ни дават за пример. Започнахме от нулата и след две години вече сме пред портите на групата, за която е чест клуб като БОТЕВ Пловдив да участва в нея. Клуб с традиции и многобройна публика! Клуб, който беше страшилище за софийските грандове! Клуб, за който е дошло времето да се върне там където му е мястото - а именно сред така наречените майстори!

Да ви кажа честно не ми пука колко ще отидем /колкото толкова/, важното е да постигнем така желаната победа.
И нека всеки, който дойде на стадиона да се раздаде от първата до последната минута, за да може да каже след края: "МОЯ Е И ЗАСЛУГАТА ЗА ДА ВЛЕЗЕМ В А група!"
Знам че го можем!
Нека го направим!
Заедно отбор и публика!

Запей със цяло гърло, запей не се щади...

П.С.
Нека всеки бъде облечен в клубните цветове.
Вземете си шаловете и знамената!
Тяхното място е на стадиона, а не в гардероба!

bultras.com

Сподели статията