Навигация: Новини Фенове Новини Заради любовта

Заради любовта

Оценка на читателите: / 110
Слаба статияОтлична статия 

23 победи...близо 100 гола...19 точки преднина пред втория...Ясно е,че Ботев ще е 100 процентов първенец в групата и мачовете до края на шампионата ще са чисто протоколни. В мачовете, които ни остават да доиграем до лятото няма да има особена тръпка и като цяло значение как ще завършват.

От тук нататък трябва да присъстваме на стадиона най-вече заради любовта към отбора и че искаме да сме близо до него. Това обаче е достъчно силна причина да продължавме да ходим на мачовете на любимия отбор, да го подкрепяме мощно и да създаваме празнична атмосфера навсякъде където играем така ,както го правихме и досега.

Тази неделя от 15:00 часа имаме домакински мач срещу отбора на Хеброс Харманли. За първи път ще бъдат използвани броячи на входовете, затова нека се отиде малко по-рано, за да няма струпвания в последния момент, а всеки да може да заеме своето място и още при излизането на отбора с вдигнати шалове се започне с пеенето и подкрепата. Напомняме,че с новата пропускателна система зрителите няма да могат да влизат повторно на стадиона, ако са напуснали територията му по време на мач.

Напред Канари!

Сподели статията