Навигация: Новини Фенове Новини Стартира обновлението

Стартира обновлението

Оценка на читателите: / 61
Слаба статияОтлична статия 

Момиче поднася цветя на паметника на Христо Ботев

Над 150 жълточерни отбелязаха деня на Христо Ботйов пред паметника на революционера на "Източен" 10. Точно в 12 часа венци бяха поднесени от всички формации на клуба, Управителния съвет, Община Пловдив, жълточерни ветерани и привърженици. Масовата проява бе отбелязана по традиция и в Цар-Симеоновата градина, където общественият елит на Града традиционно скланя глава пред свободолюбивия дух на българина.

Днес в 15 часа започва заседанието на Изпълнителния комитет на БФС. Една от основните точки, по които ще се дискутира е за състава на "Б" групите. В момента цели 14 отбора от двете групи висят с лицензите и не е ясно дали ще могат да продължат и през следващия сезон. С най-голямо нетърпение решенията на изпълкома се чакат от феновете на Ботев и Нефтохимик.

Възроденият ни тим очаква да бъде допуснат до участие в Източната "Б" група, след като покри всички, зададени от БФС критерии - за стадион, школа, финансиране. Феновете на тима събраха и подписка с близо 15 000 изявили желание тимът да играе във втория ешалон.

Днес Марин Бакалов е в София, но извън делата около лиценза на Ботев. Бакалов има да си оправя лични ангажименти около треньорския статут. По късно ще ви осведомим как вървят процесите около това къде ще стартира ФК "БОТЕВ". 

Днес стартира и обновлението на стадиона. За да се вкара в ред "Колежа" трябва да се оправи терена, тревата, трибуните и всички прилежащи съоражения. Назначени от УС бригади ще поемат всички нужни задачи, за да се приведе в ред стадиона и да бъде подготвен за лиценз, независимо от коя група стартираме. 

Фенове и футболисти поднасят венци пред паметника на Ботев 

www.bultras.com

Сподели статията