Навигация: Новини Фенове Новини Боби-Гол с шампионската купа на Пловдив "Райко Стойнов"

Боби-Гол с шампионската купа на Пловдив "Райко Стойнов"

Оценка на читателите: / 128
Слаба статияОтлична статия 

В супер битката за Пловдив тази година жълточерната купа смени своята локация. От днес тя вече е в ръцете на младите ветерани с престижното име "Шампионите". Боби Димитров и компания прекършиха на финала престижните победители сред феновете "Каршияка" с 4:1. До края бившите "канарчета" стигнаха трудно, като минаха последователно през Тракия Фронт и Лудата Банда Кичука, за да се изправят пред част от гарнитурата на Canary Bandits.

Съдийският комитет наложи строго наказание на бившите шампиони от Тракия, като ги лишиха от жребий. Темида директно ги пуснаха в устата на лъва и Боби-Гол тийм трябваше да бъде съдник на съдбата на Тракия Фронт. Това решение бе продиктувано от грубото отношение на тракийци в срещата им с малките канарчета от набор 94-95 в груповата фаза.

В малкия финал грациозния тим на Мараша стресна "Бира бойс", които дезертираха и подариха купата на аристократичния квартал.

Ето и част от номинациите:

1/ За феърплей - тимът на "Бира бойс".

2/ За носител на жълто-черната идея и пазител на святото - Енрико Пичони.

3/ Принц на Седемте тепета и почетен член на "Трибуна изток" - Емануеле Морини.

4/ Най-смотани играчи - Жасмините

5/ Най-пиян фен - Радо бранника

6/  На-просперираща млада част - Хуните

Още престижни награди бяха раздадени за вратар и техничен състезател, както и за голмайстор.

Честито на победителите! Благодарим на всички, които се включиха в организация, за да остане този ден паметен за историята ни. Турнирът "Райко Стойнов" събра над 2000 мощни бултраси, а 36 отбора станаха идейни съдържатели на цялото мероприятие. 

Следващата  сбирка на бултрасите ще е на 2-ри юни, денят на революционера отдал свободата си за България - Христо Ботев от 10:00 на паметника на стадиона. Тази покана е за всички пловдивчани, както и за школата на тима. За тях присъствието е задължително!

 

 

Наздраве!

www.bultras.com 

Сподели статията