Навигация: Новини Фенове Новини Обръщение от Управителния съвет на ПФК "Ботев" към гражданите на Пловдив

Обръщение от Управителния съвет на ПФК "Ботев" към гражданите на Пловдив

Оценка на читателите: / 73
Слаба статияОтлична статия 
 

Уважаеми съграждани, приятели, съмишленици!

Обръщаме се към вас, за да ви благодарим за подкрепата и вярата в усилията, които полагаме за възраждането на любимия ни футболен клуб. Пловдив е град различен от останалите. Пловдив винаги е бил символ на свободата, културата и силата на духа. Всички вие, които и за миг не престанахте да се борите за една от неговите най-ярки емблеми, сте достойни наследници и пазители на градската история и традиции. Повече от десетилетие вие рушихте митовете, че в България няма гражданско общество. Повече от десетилетие вие показвахте на всички, че любовта е по-силна от омразата.

Сега, когато сме на път да спрем разрухата и да изчистим срамното петно от името на нашия клуб, ние, представляващите легендарния "Ботев" Пловдив, се обръщаме с призив към всички вас!

Пловдивчани, вашият "Ботев" има нужда от подкрепата ви! Станете част от жълто-черното семейство! Присъединете се към общата кауза, като станете пълноправни членове на нашето сдружение! Всеки един от вас е важен! Всеки един от вас може да запише името си със златни букви в историята на клуба!

За първи път, в българския футболен живот, привържениците на даден клуб имат възможността и привилегията сами да решат неговото бъдеще! На кой друг, ако не на вас, привържениците на най-стария футболен клуб, се пада тази огромна отговорност и чест! Дълги години всички заедно се борихме, за да дойде моментът, в който ние да решаваме по какъв път ще върви "Гордостта на Тракия"!

Е, моментът дойде! Покажете за пореден път, че гражданите на Пловдив умеят да пазят и бранят историята на града си!

А той, Пловдив, е древен и вечен!

И не умира, също като БОТЕВ!

С уважение: УС на Професионален футболен клуб "Ботев" 

bultras.com 

Сподели статията