Навигация: Новини Фенове Новини Срещата - 28 Април

Срещата - 28 Април

Оценка на читателите: / 72
Слаба статияОтлична статия 

Божо говори пред Общоградското събрание

Привържениците на Ботев Пловдив се събраха в сряда следобед, за да обсъдят бъдещето на клуба и събитията от последните дни. На стадиона бяха разяснени въпросите около регистрацията на новото сдружение, кой и как може да участва в него по т.нар. "испански модел" и други. 

Една част от привържениците смятаха, че годишната такса от 240 лева е твърде висока, но идеята, че ЕДНА КАРТА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА, А ТАКСАТА ДА БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА МЕЖДУ ТЯХ, се прие добре.

Общоградско събрание на Ботев 2010

Бултрасите се поинтересуваха още как е решено това да е точната сума и дали може да се дава на няколко вноски. За настоящата година е решено таксата да се събира до края на месец май, но от догодина ще се мисли и за плащане на вноски. На всички въпроси около 1 час отговаряха трима от феновете, членове на УС на сдружението - Божидар Божилов, Крум Хаджиев и Николай Георгиев.

Добре Дошли в Ада  

Вчера се обсъди и може би най-болезненият въпрос в момента - от къде ще продължи участието си възродения Ботев. Всички се обединиха около идеята, че е най-важно тимът да стартира от "Б" група, за да може да отпразнува своята 100-годишнина в елитната "А" група през 2012 година. 

Жълточерно момиче

BULTRA GIRLS

bultras.com
 

 

Сподели статията