Навигация: Новини Фенове Новини Пичони с татуировка на Ботев

Пичони с татуировка на Ботев

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Татуировката на Енрико ПичониВ ход е поредното дело срещу Димитър Христолов, което е предизвикано от неудовлетворени кредитори. Заради забавяне и неплащане на огромни суми Селския е пред официален фалит като целта е във футболното акционерно дружество да влезе синдик. Колкото и странно да е адвокат Недялко Шилев отново е осигурил юридическа защита на Христолов въпреки тирадите и от двете страни, че са се разделили заради финансови дразги.

Мачовете от цялата ДЮШ на Ботев Пловдив ще се охраняват официално от пловдивската полиция. Това стана след подписване на договор между органите на реда и Клуб 1912. В този контракт са залегнали единствено клаузи за финансови и други условия през периода Март-Юни`2010. За всички стари задължения към полицията Христолов ще си поеме отговорността.

В същото време Енрико Пичони стана може би първият италианец, който изографиса клубната ни емблема на тялото си. Стилен надпис с името на съпругата му Елена и логото на отбора на Града вече ще бъдат завинаги с него.     

След поредният кръг на А-група се оказа, че бултрас, които преминаха на 12.03.2010 пред паметника на стадион "Ботев"  от 16.30 часа до 20.30 часа, са били сумарно повече, отколкото бяха зрителите на всички мачове в страната!

Наздраве горди канари!
Сподели статията