Навигация: Новини Фенове Новини Салерно, Ciao Pinoccio !!!

Салерно, Ciao Pinoccio !!!

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Наемникът на Христолов, Франческо Салерно си заминава обратно, там откъдето дойде. За пореден път той се опита да ошашави всички и заедно с нищо неподозиращи футболисти разигра уникален цирк на летище София. Салерно е измамник, дори по-голям от Христолов. В това се убеди цял един град, който очакваше и този път да види някакви документи за прехвърлена собственост,

 както тръбеше повече от 2 месеца 200 килограмовият жабар. Нашите втори очаквания се сбъднаха. В Ботев пристигаха поредните туристи искащи да се доказват незнайно откъде. Да, Но Ботев не е училище за фуболни дебили. Ботев не е Христолов. Ботев е самата игра, красотата и публиката отстояваща позицията си.

Пред 300 озверели бултраси Салерно изпадна в шок и почна да пелтечи, повтарящи фрази отпреди няколко месеца. Скандиранията "Салерно Мерда" , го накараха да обърне нападението и заедно с Христолов окончателно абдикира обвинявайки феновете. Дано това да е краят. Дано сега Селския разбере, че се провали окончателно и ни остави да възродим това, което обичаме истински. Ние се борим вече сами и ще градим и пазим нашето достойнство.

Убедете се сами! Предоставяме ви цялата пресконференция тук

 

 Летище София - Бретсник,  bultras.com

Сподели статията