Навигация: Новини Фенове Новини Ние няма да отстъпим

Ние няма да отстъпим

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
bultras
За пореден път, надяваме се за последен, Христолов, Салерно и компания, правят опит да измамят футболната общественост в град Пловдив, болееща за проблемите и състоянието на най-стария български футболен клуб! Дали футболният съюз и държавата, като такава, ще позволят гаврата да продължи, можем само да гадаем. Но след вчерашната закрила на един селски тарикат и престъпник с парите на
 данъкоплатците и ползването на Полицията като лична охрана, нещата започват да стават ясни. Дали името на това бряговско чудо на природата няма да се окаже до това на Батков и компания в папките на бившата ДС.
Ние, привържениците и ветераните на футболен клуб "Ботев" Пловдив, сме длъжни, в този критичен момент, да припомним нашето ясно и категорично становище!

Това недоразумение, което се "подготвя" в Италия, не е нашият "Ботев"! Кухото откъм съдържание "АД", чиито собственик е лицето Христолов, е юридическият наследник на традициите и историята на нашия любим клуб. Това е точно толкова вярно, колкото и фактът, че същите тези традиции и история, в лицето на феновете, легендите и пловдивската общественост, не познават Христолов, Салерно, Борго, Реки и т.н., като част от тях!

Фарсът, който в момента се разиграва, след поредните нагли и безумни изказвания на Франческо Салерно, ни прави още по-сплотени! Същият този "бизнесмен" няколко месеца лъжеше, че клубът вече е негов и Христолов няма нищо общо. Ние повярвахме веднъж на неговите лъжи, втори път няма да има! Наглостта, с която въпросното лице се изказва, че трябва да сме му благодарни, че спасява "Ботев", както и смехотворният опит за "подкуп" към привържениците, са достатъчно ясни сигнали за липсата на разлики между него и лицето Христолов!

Приказката свърши, пак сте си същите мърши!

Салерно, призоваваме те цивилизовано: не идвай в Пловдив! Ти си затворена страница за нас! Нито фиктивната продажба на клуба, нито поредните гръмки обещания, този път ще свършат работа! Върви си с мир!

Феновете на Ботев не се предават! Феновете на Ботев не се продават!
 
Не разбереш ли ясно това послание, Пловдив ще е твоето лично Ватерло! Пренебрегнеш ли това, което ти казваме сега, ще чакаме с интерес теб и всички футболни бездомници, които си събрал някъде в Италия, за да ви поздравим сърдечно с:

"Добре дошли в АДА!"        

Обединени фракции ”Бултрас” и Фен клуб Ботев 1912.
Сподели статията