Навигация: Новини Фенове Новини Горчивата истина!

Горчивата истина!

Оценка на читателите: / 31
Слаба статияОтлична статия 

Във времена на тежка икономическа криза на Сдружение "ПФК Ботев" се падна трудната задача да намери вариант за спасение на любимия ни тим, след като не по собствено желание получи 60% от акциите на клуба от г-н Георги Самуилов. Причината за неговото решение бе недоволството от постигнатите резултати и досегашния начин на управление на Ботев Пловдив.

В максимално кратки срокове УС на Сдружение "ПФК Ботев" проведе редица срещи със сериозни бизнесмени и компании, които изразиха желание да помагат на клуба, ако има ясен и прозрачен модел на управление - желание, което напълно съвпада с нашите намерения. След като е представена програмата за развитие на Ботев Пловдив, на г-н Самуилов, той се е съгласил да продължи да помага на клуба и е предложил лично да представи г-н Тервел Златев като човека, който да я реализира. Последвалите събития на 18.08.20г. се превърнаха в ужасно срамно петно върху любимия ни клуб, което е на път да провали всички усилия по стабилизирането на отбора!

Нека цялата жълто-черна общественост разбере, че виновниците за това са една самозабравила се групичка, която през годините стана нарицателно какво е да си платен фен!

Това са същите онези фенове, които до последно подкрепяха "управлението" на Христолов, които получаваха различни облаги, а в замяна възпрепятстваха редица от инициативите срещу него. Тези, които години наред продаваха артикули с емблемата на Ботев Пловдив само и единствено за лична изгода! Същите тези не бяха при момчетата от Бултрас, които сложиха край на онази срамна ера, като блокираха на летище София италианския псевдоотбор от аматьори в началото на 2010 г.

Любовта на тази групичка към Ботев Пловдив е толкова голяма, че никой от тях не стана част от кампанията "Кауза Колежа". Нито един от тях! Нещо повече - в последствие, те яростно защитаваха идеята на новия си "началник" (Ангел Палийски) събраните средства от "Кауза Колежа" да бъдат използвани за "оправянето на дълга на клуба" по неясен начин.

Същата група фенове размахваше юмруци срещу инакомислещите на Общото събрание на Сдружението през лятото на 2017г.

Тази безскрупулна група продължи през годините да напада Ботевисти, продължава и сега, като си го позволи дори на трибуните по време на пловдивското дерби на 09.08.2020г. За да достигнем до кулминацията на събитията от 18.08.20г. когато поставиха дребните си лични интереси над клубните.

Същите тези хора са застъпници на различни политически формации и се занимават с покупко-продажба на гласове и се опитват да прокарват политически интриги на футболния терен.

Това са хората, написали от името на ФК "Ботев" декларацията против протестите за оставка.

Това са хората от срамните клипове, обикалящи социалните мрежи, които до ден днешен стоят в управлението на любимия ни клуб и не пускат кокала.

Тези хора са известни като "клуб 500"! Те са хората, влизащи с мръсни пари в брой в съблекалнята на футболистите. Те направиха своя избор и вече нямат място сред честните ботевисти!

Тъжно, но това е горчивата истина.

Ботев е над всичко и всички!!!

От Обединени фракции БУЛТРАС и КПБП

Сподели статията