Навигация: Новини Фенове Новини Bultras Cup 2018 идва, запиши отбора си!

Bultras Cup 2018 идва, запиши отбора си!

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

 

Време e за ежегодния фенски футболен турнир, който "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции "BULTRAS" организират!

Тази година той ще се проведе на 08.09. Началният час е 09:00, а мястото за провеждане ще бъде обявено до няколко дни. Отборите трябва да са съставени от 5+1 играчи, а таксата за записване е 24 лв. на отбор. Схемата ще бъде определена, когато стане ясен броят на отборите.

Мястото за записване е магазинът на ул. "Нестор Иванов" 1, а самите записвания стартират от днес. За да станете част от турнира е необходимо да заплатите таксата и да предоставите името на отбора си и телефон за връзка. Крайният срок за записване е 07.09 до 19:00 ч. В 19:30 ч. на 07.09 ще бъде изтеглен и жребия в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1.

Желателно е всеки отбор да изпрати представител на тегленето, а тези, които няма как да го сторят, ще разберат своите съперници и начален час на първия им двубой в сайта www.kpbp.bg. Тази година всички двубои ще бъдат ръководени от съдии.

Ще подсигурим скара и бира за всички, а в близките дни ще съобщим за всички други игри, които ще забавляват присъстващите на турнира.

СНИМКИ от последния турнир, който се игра на игрищата на Гребната база може да видите в страницата на КПБП ТУК

bultras.com

Сподели статията