Навигация: Новини Фенове Новини БУЛТРАС ИЗКУСТВО - видео и снимки от 1/4 финала за Купата

БУЛТРАС ИЗКУСТВО - видео и снимки от 1/4 финала за Купата

Оценка на читателите: / 12
Слаба статияОтлична статия 

Бултрас направи едно от най-силните си гостувания тази пролет, а са налице всички предпоставки гастролите ни да не спрат до тук.

Над 500 "жълто-черни" пропътуваха разстоянието до Благоевград, за да подкрепят отбора на Пловдив в мач от 1/4 финалите за Купата на България на 4-ти април. Още в първите минути на двубоя капитана на Ботев Лъчо Балтанов хвърли в екстаз и разгорещи още повече страстите на трибуните, вкарвайки оказалото се единствено попадение в срещата.

 

Второто полувреме започна с невиждана за Благоевград атмосфера и хореография създадена от пловдивчани, които надпяха местните през всичките 90 минути. Бултрасите си припомниха финала за купата с Лудогорец с голям транспарант, на който пишеше "Бултрас изкуство", а зад него бяха запалени десетки факли.

Следващият турнирен сблъсък е на 19-ти април от 19:00 часа срещу отбора на Верея, а седмица по-късно - на 26 април, от 18:00 часа е реваншът в Пловдив. В Стара Загора "канарчетата" със сигурност ще бъдат подкрепяни от поне 1500 свои верни привърженици, които със сигурност ще направят и двата мача домакински за "жълто-черните".

Вижте хореографията и представянето на публиката от официалното видео на Bultras:


https://www.youtube.com/watch?v=MoOApNnJVhk


СНИМКИ може да видите в галерията на сайта ТУК!

Само БОТЕВ!

bultras.com

Сподели статията