Навигация: Новини Фенове Новини Много емоции и драма в първия ден на Bultra CUP 2015, Тракийска Слава се засили към трета поредна

Много емоции и драма в първия ден на Bultra CUP 2015, Тракийска Слава се засили към трета поредна

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Изключително емоционално и драматично премина първият ден от Bultra Cup 2015. 32 тима се вкопчиха в здрава битка още от първите си мачове, а целта бе ясна - достигане до големия финал.

Съвсем очаквано, на фона на съперниците, началните срещи не предложиха равностойни сблъсъци и завършиха без изненади. С течение на времето обаче наближи часът и на големите битки. В 15:00ч., в дербито на 1/16 финалите, Бум-Бум удари с 3:2 Лудата Банда и си осигури мач с двукратния победител в турнира - Тракийска слава.

Най-драматично премина последният 1/16-финал, в който победителят бе определен с дузпи - Четирите пейки и Hangover завършиха 2:2 в редовното време, а при ударите от бялата точка "пейките" продължиха напред с резултат 6:5.

В 16:00ч. започнаха 1/8-финалите, а първите два двубоя преминаха с изразителни победи - Родопи се наложи с 3:0 над Лаладжии 1912, а асеновградчаните Вяра и Бран успяха да вземат с 4:0 срещата си с Карамба. Kichuk Paris Razors поведе с 3:0 на отбора "Христо Ботев" и момчетата на Петър Петров се отпуснаха, като допуснаха два гола във вратата си, но в крайна сметка се поздравиха с успех с 3:2.

Последваха двата най-заплетени 1/8-финала. Дуковете и Оле Ле не излъчиха победител в редовното време и се стигна до рулетката на дузпите, където след 10-минутна драма тимът на Дуковете продължи напред с общ резултат 9:8. В следващия 1/8-финал също се стигна до дузпи, а в тях ЛБ-Резерви отстъпи на Туристите след 1:1 в полувремената и 4:5 при дузпите.

Изненадата на турнира до този момент - отборът на ХУБАВИ ХОРА, излъга с 1:0 Kry4mi.com и също си проправи път към 1/4-финалите. Тракийска Слава даде сериозна заявка за трети пореден успех в надпреварата, след като се наложи с 4:0 над Бум-Бум, а в последния 1/8-финал Четирите Пейки победиха с 6:2 О.С.

Днес са решителните битки, като 1/4-финалите започват в 12:00., а арена на сблъсъците отново ще бъде Спортен център "Оптимум". В 12:00ч. са мачовете Родопи - Вяра и бран и Kichuk Paris Razors - Дуковете, а 30 минути по-късно са другите двойки - Туристите срещу Хубави Хора и Тракийска слава срещу Четирите пейки. Големият финал стартира около 15:00ч.

Сподели статията