Навигация: Новини Фенове Новини Сериозен интерес към Bultra CUP 2015, 18 отбора вече се записаха

Сериозен интерес към Bultra CUP 2015, 18 отбора вече се записаха

Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

18 отбора вече подадоха заявки за участие за "жълто-черния" турнир по футбол на малки вратички Bultra CUP. За по-малко от седмица тимовете запълниха повече от половината места, предвидени за  третото издание на надпреварата.

Тази година участие в Bultra CUP ще вземат 32 тима, а заявление за участие могат да изпращат всякакви отбори, без значение дали са част от някоя от лигите на Пловдив или са сформирани на приятелски принцип. Таксата за участие е 40лв. на тим и се заплаща еднократно. Турнирът ще се проведе на 19 и 20 декември на терените на комплекс "Оптимум" в Пловдив.

Актуален списък със записаните тимове можете да видите на началната страница на сайта на "жълто-черните" фенове bultras.com.

Жребият за турнира ще бъде изтеглен няколко дни преди началото на надпреварата. Двубоите ще се състоят от 2 полувремена по 12 минути и са на принципа на директна елиминация, като при равенство в редовното време ще се изпълняват по 5 дузпи. Отборите ще са съставени от 5+1 футболисти.

Отборите, които завършат на първите три места, ще получат купи, медали, както и други специални награди. Освен това, ще бъдат връчени и индивидуални отличия.

Любопитното е, че до този момент Bultra CUP е печелена само от тима на „Тракийска слава“. Предвождани от бившото „канарче“ Борис Благоев – Фиго „тракийци“ триумфираха в предишните две издания, побеждавайки на финалите съответно „Лудата Банда“ и „Канари-Мараша“.

За участие изпратете e-mail на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , като мейлът ви трябва да съдържа името на отбора, както и телефон за контакт. Записването продължава до 9-ти декември или до достигане на бройката от 32 тима.

Медийни партньори на Bultra CUP 2015: PlovdivNews.bg и PlovdivDerby.com

Сподели статията