Навигация: Новини Фенове Новини Стартира записването за третото издание на Bultra CUP

Стартира записването за третото издание на Bultra CUP

Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 

От днес (17.11) стартира записването за традиционния турнир за футбол на малки вратички Bultra CUP. Надпреварата ще се проведе на 19 и 20 декември в зала „Оптимум“, а това ще бъде трето поредно издание на купата на бултрасите.

Право на участие в турнира имат всякакви отбори, без значение дали са част от някоя от организираните лиги в Пловдив. Таксата за участие е 40лв. на тим и се заплаща еднократно.

И тази година организаторите се надяват на сериозен интерес от страна на „жълто-черната“ общественост. През миналата година участие в турнира взеха 32 отбора.

Жребият за турнира ще бъде изтеглен няколко дни преди началото на надпреварата. Двубоите ще се състоят от 2 полувремена по 12 минути и са на принципа на директна елиминация, като при равенство в редовното време ще се изпълняват по 5 дузпи. Отборите ще са съставени от 5+1 футболисти.

Отборите, които завършат на първите три места, ще получат купи, медали, както и други специални награди. Освен това, ще бъдат връчени и индивидуални отличия.

Любопитното е, че до този момент Bultra CUP е печелена само от тима на „Тракийска слава“. Предвождани от бившото „канарче“ Борис Благоев – Фиго „тракийци“ триумфираха в предишните две издания, побеждавайки на финалите съответно „Лудата Банда“ и „Канари-Мараша“.

За участие изпратете e-mail на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , като мейлът ви трябва да съдържа името на отбора, както и телефон за контакт. Записването продължава до 9-ти декември или до достигане на бройката от 32 тима.

Медийни партньори на Bultra CUP 2015: PlovdivNews.bg и PlovdivDerby.com

Сподели статията