Навигация: Новини Фенове Новини Ботев не успя да бие Левски в Пловдив (СНИМКИ)

Ботев не успя да бие Левски в Пловдив (СНИМКИ)

Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 

Ботев Пловдив не успя да се възползва напълно от синия слабак и да тръгне с победа сезон 2015/2016. Канарчетата бяха по-добрият отбор на терена, въпреки, че Левски първи поведе в резултата с гол на Георги Костадинов. "Жълто-черните" изпуснаха дузпа и куп положения през първия час от мача. В 61-та минута Нико Варела изработи дузпа, след като Цонев спря с ръка в наказателното си поле удара на уругваеца, след изпълнение на фал.

Малко след това новото попълнение в отбора Даниел Генов, който влезе като резерва, изравни резултата в срещата и хвърли в екстаз над 3500 бултраси на клубната база, които до последно ревяха за победа над софийския дразнител. Южният сектор издигна плакат "Апостоле, и днес си ни нужен! 18.07.1837", по повод на 178 години от рождението на Васил Левски. Малко преди това ултрасите скриха и трибуните с голямо количество пиро за няколко минути.

Феновете на Ботев очакваха лесна победа в Пловдив, която така и не се случи. Дано в следващите мачове отборът ни покаже още по-голям характер и да зарадва всички, които го подкрепят.

Преди срещата бултрасите аплодираха шампионите на България от старша възраст. Възпитаниците на Иван Кочев показаха Купата и се снимаха с нея пред "жълто-черните".


СНИМКИ може да видите в галерията на сайта ТУК

(Фотографи: М. Чобанов, А, Томовски и Б.Ботев)

Още снимки и пълен репортаж от срещата вижте в официалния сайт на Ботев

bultras.com

Сподели статията