Навигация: Новини Фенове Новини Бултрас-Асеновград канят всички на футболен турнир

Бултрас-Асеновград канят всички на футболен турнир

Оценка на читателите: / 14
Слаба статияОтлична статия 

Преди 2 години в Асеновград стартира инициативата за изграждането на първия бюст-паметник от местните фенове на "жълто-черния" отбор. Те създадоха инициативен комитет "Без Ботев няма България" и се заеха със събирането на близо 20 хиляди лева за построяването на място, където поне 2 пъти в годината да могат да се прекланят пред подвига на революционера, дал живота си за родината ни.

Днес, с радост те ни споделиха, че вече са на финалната права. В тази връзка на 12.07, съвместно с община Асеновград, бултрасите организират (надяват се последният в тази кампания) благотворителен футболен турнир, за да могат да съберат всички средства за изграждане на бюст-паметника на Христо Ботев.

Турнирът ще се състои на градския стадион "Шипка", а в него са поканени всички фракции и фенове на любимия ни клуб. Таксата за участие на отбор е само 30 лева, като краен срок за записване е 09.07, четвъртък. Жребият на турнира ще се тегли на 10.07, петък и ще бъде публикуван в bultras.com.

Записванията може да направите на страницата на Бултрас-Асеновград ТУК.

Турнирът ще бъде закрит от сформираната специално за събитието рок-група „Чики-пики” със специалното участие на музикантите:

  • Димитър Налбантов-www.nalbantov.com (китара)
  • Ивайло Мирчев от Plastic bo (бас)
  • Жоро Бийтълса от Ира (ударни)
  • Явката (вокал)
  • Ванката (китара)
  • Удо от Ivory Twilight (вокал)

Заповядайте, за да се забавляваме заедно и да направим тази страхотна инициатива реалност.

Повече информация и сметката за дарение може да видите ТУК

bultras.com

Сподели статията