Навигация: Новини Фенове Новини Лудата Банда е новият шампион на Лигата (ВИДЕО и СНИМКИ)

Лудата Банда е новият шампион на Лигата (ВИДЕО и СНИМКИ)

Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 

"Жълто-черните" ултраси от Кичука са третият отбор след Stream team и Лъки Кар, който се закичи със златото в първата фенска лига на Пловдив.

Успехът на фракцията "Лудата Банда" тази година обаче в двоен. Те взеха не само златото, но и бронза в третия сезон на Бултра Лигата. Първи стана отборът на ЛБ - Резерви, който победи във финалния мач днес традиционно силния отбор на Лъки Кар с категоричното 5:0 и събра общо 57 точки, с три повече от втория в класирането. Титулярите пък паднаха от коравия тим на Кръчмите с 6:3, но въпреки това заеха престижното трето място в първенството с 41 точки. Кръчмите са четвърти с 40 точки.

Голмайстор стана Константин Константинов от Кръчми.ком, който реализира цели 45 гола.

Както бе и през предишните два сезона във всеки един двубой имаше емоции, къде позитивни, къде негативни. Най-важното е обаче, че се играха мъжки мачове, а след всеки един от тях отборите се поздравяваха взаимно, от уважение към противника.

"За този сезон обаче мисля, че се сплотихме достa. Познаваме се отлично, но в крайна сметка това е важното - да играем, да спортуваме, резултатите не са толкова от значение. Надявам се през следващия сезон да сме по-задружни и да имаме повече участници от тази година", сподели двигателят на лигата тази година Димитър Димитров.

Приходите от мачовете от сезона са в размер на 590 лева, 500 от които бяха дарени преди месец на ПФК Ботев Пловдив. Организаторите на Лигата благодарят на всички отбори, които взеха участие и направиха възможен третия сезон на Бултра лигата да стане факт.

СНИМКИ от награждаването може да видите в галерията на сайта.

Вижте и краткия трейлър от връчването на купата на победителите и награждаването:

bultras.com

Сподели статията