Навигация: Новини Фенове Новини Шуменски рефер осакати клуба ни. Отчет на приходите в касите

Шуменски рефер осакати клуба ни. Отчет на приходите в касите

Оценка на читателите: / 23
Слаба статияОтлична статия 

Ботев Пловдив загуби от отбора на Литекс с минималното 0:1 на собствената си база в Пловдив, днес. "Жълто-черните" категорично не заслужаваха да паднат в днешната битка срещу прекия конкурент място в турнира от "Лига Европа". Възпитаниците на Пепо Пенчев и Коце Видолов дирижираха изцяло играта през първото полувреме, създадоха доста голови опасности пред вратата на Литекс и първи отбелязаха гол в мрежата на съперника след един час игра.

Голът, който бе отменен в 60-та минута, се надяваме вечно да тежи на съвестта на шуменския рефер Станислав Тодоров и страничните рефери. В ответната атака, след несъщестуващ фаул, гостите отбелязаха и свеото попадение чрез Страхил Попов, което бе решаващо за крайния развой на важната среща.

Това, което видяхме днес е отново престъпление с футбола и 103-годишните традиции на тази игра в България, и в частност Пловдив. Феновете на Ботев настояват за доживотна забрана за свирене на футболни срещи на Станислав Тодоров и неговия съдийски екип и забрана да посещават спортни мероприятия.

Време е вече да понасяте отговорност за "грешките" си:

В 12-та минута на двубоя феновете на най-стария клуб в страната се изправиха на крака и скандираха името на човека, който помогна за възраждането на любимия ни клуб, повярва в святата идея и започна да гради едно различно бъдеще на Ботев Пловдив - Цветан Василев. Благодарим ти!

Срещата ще се запомни още с мач номер 100 за боеца Томаш Иршак, който е първият чужденец в историята на клуба с толкова мачове с "жълто-черната" фланелка.

Преди и по време на мача бултрасите разпространяваха символични билети в подкрепа на клуба ни. Представяме ви отчет за събраните средства от старта на кампанията "Да подадем ръка на любимия си клуб" до момента:

  • От дарения и продажба на символичните билети от мача с Литекс 2958 лв
  • От Бултрас 1600 лв
  • От Лудата Банда 1000 лв
  • От Атанас Шарков 132 лв
  • От Станислав Марчев 10 лв
  • От Светлозар Апостолов 24 лв
  • От Емил Баев 48 лв

Общо събрани само за три дни - 5772 лева, като в тази сума не влизат средствата постъпили директно в дарителската сметка, където сумата също е четирицифрена. Конкретната сума ще бъде оповестена допълнително.

Огромни благодарности към всички участници в кампанията!


(снимка на положението при "нередовния" гол за Ботев: plovdivskinovini)

bultras.com

Сподели статията