Навигация: Новини Фенове Новини Оставете българския футбол да победи

Оставете българския футбол да победи

Оценка на читателите: / 19
Слаба статияОтлична статия 

Дойде времето в българския футбол да се играят истинските мачове. Дойде времето да проличи морала на всички футболни хора. Дойде времето на истинските мъже. Всички медии се занимават с големия проблем на българския футбол – ще изхвърли ли ЦСКА „отбора на народа”, ще играят ли „червените” честно и ще подарят ли сега трите точки на Ботев, за да вземат шест в плейофите.

Уважаеми господа,

правилният въпрос е – ще бъде ли позволено на Ботев Пловдив да изхвърли Левски от първата шестица с футболни средства.

Отминалият мач с Локомотив Пловдив показа, че се правят опити за намеса с нефутболни средства. Ужасът на БФС да не би да закъснее този мач и да не би да не се играе в калта, накара хиляди да се разхождат по улиците, а други стотици да работят извънредно, за да ги охраняват. Надеждата на всички „заинтересовани”, че играта в наводнената кална нива няма да позволи на по-добрия отбор да победи, не се сбъдна. Не помогна и слагачеството на главния съдия, подготвил с жълти картони ключовите ни играчи, като Мариян Огнянов. Не си мислете, че не сме забелязали действията на съдията, просто сме по-толерантни след победата.

Уважаеми господа от БФС, оставете футбола на футболистите, нека те решат на терена кой какво е заслужил и къде трябва да е в класирането. За пореден път настояваме - не ни карайте да бъдем груби, не защото сме обидени, а защото сме предизвикани.

Нека майсторството и мъжеството на терена да решат кой е по-добър. Оставете ни да се насладим на футболната магия, която е съвкупност от любовта на феновете и всеотдайността на играчите.

Молим ви и предупреждаваме, оставете футбола да победи.

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и Обединени фракции BULTRAS

Пловдив, 13.03.2015

Видео от честванията за 103 годишнината на най-стария футболен клуб в България може да видите ТУК

Сподели статията