Навигация: Новини Фенове На фокус Кампания "Да подадем ръка на любимия си клуб"

Кампания "Да подадем ръка на любимия си клуб"

Оценка на читателите: / 22
Слаба статияОтлична статия 

Скъпи ботевисти, приятели, за всички ни е ясно трудното положение, в което се намира нашият любим клуб.2015-04-03

В тази връзка Сдружение "ПФК Ботев", Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив и обединени фракции Бултрас решиха да подемат съвместна инициатива за подпомагане на клуба ни. За целта бяха набелязани следните точки:

  1. Стартира продажба на символични билети за предстоящите мачове на отбора, които са на цена от 5 лв. Билетите могат да бъдат намерени във фен магазина на базата в кв. Коматево, в магазина на КПБП на улица "Нестор Иванов", както и преди, a и по време на мачовете на Ботев Пловдив.
  2. Открита е дарителска сметка в лева в Тексимбанк на името на Сдружение "ПФК БОТЕВ".
  • „ТЕКСИМ БАНК“ АД
  • IBAN: BG30TEXI95451004018001
  • BIC: TEXIBGSF

Специално за ботевистите в чужбина са предвидени опции за по-бързо, лесно и евтино изпращане на даренията.

  1. Първата опция е да се направи директен превод към посочената по-горе сметка на  Сдружение "ПФК БОТЕВ" посредством онлайн платформата transferwise.com, където таксите за международни транзакции са до 90% по-ниски от стандартните. Тази опция е за предпочитане при изпращане на по-сериозни суми.
  2. Втората възможност е изпращането на средства посредством PAYPAL на познатия имейл на КПБП: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Регистрацията и в двете платформи за онлайн разплащания е бърза и лесно и позволява изпращането на пари както от дебитните/кредитните карти, така и директно от банковата сметка на дарителя. Периодично ще бъде публикуван пълен отчет с набраната сума и имената на дарителите.

Нека всички заедно покажем колко голяма е нашата любов към Ботев Пловдив!

Още информации за Сдружение "ПФК Ботев" може да намерите в новия му сайт.

bultras.com

Сподели статията