Навигация: Новини

Бой при набор`94

Оценка на читателите: / 107
Слаба статияОтлична статия 
Бой при юношите набор 94Страхотен екшън се разигра на мача между Локомотив и Ботев от шампионата на юношите младша възраст, родени 1994. За около половин час игрището "Кошарата" на стадиона в парк "Лаута" заприлича на бойно поле. Този път не бултрас, а родителите на децата от Ботев нахлуха на терена десетина минути преди края на мача за да линчуват главния рефер Пламен Кошев и за да му покажат, че никой не може да се подиграва с "жълточерните".
Арбитърът фатално сгреши обърквайки картоните, които показа на малките "канарчета". В 70-та минута Кошев вдигна втори жълт на Стойо Солаков и му посочи съблекалнята. 
Треньорът Иван Михайлов-Домата обаче реагира остро, понеже нарушението бе на друг негов футболист. С изгонването на Солаков отборът ни трябваше да доиграе срещата с 9 човека, тъй като през първото полувреме бе отстранен и Васил Фотев. В резултат на съдийската грешка, родителите успяха да праснат рефера в главата и да му отворят аркада. В мелето с ритници се включиха и играчите на Домата, а в ролята на "сини каски" влязоха треньорът на противника Краси Димитров, администраторът Атанас Узунов, Аян Садъков, Петър Пашев и други от домакините. На място пристигнаха и два джипа с полицаи, които изведоха под конвой тима на Локомотив. Арестувани няма, а мачът бе прекъснат при резултат 1:0 за Локомотив, с гол още в първата минута на Петър Челебиев.
 
 
 
 
Футболист на Ботев се опитва да се добере до некадърника 
Сподели статията