Навигация: Новини

Паднахме от ЦСКА в мъжка битка

Оценка на читателите: / 60
Слаба статияОтлична статия 

Близо 2000 бултрас подкрепиха нашия отбор в полуфинала за Купата на България при юношите, набор 1994. Гостите от ЦСКА блеснаха със здрава и много подготвена селекция, и ни биха с 3:1. Всички голове паднаха през втората част на мача. "Не можем да съжаляваме за нищо и сме доволни от представянето на момчетата", коментираха след мача ветераните на клуба, които бяха заели първите редове на Колеж.

"Тактически играхме правилно и съм доволен от момчетата. Не знам обаче как се получи така, че направихме толкова много грешки. За последните 10 мача не сме бъркали толкова, колкото днес. Нямаше как да почнем още в началото да се надиграваме с ЦСКА и за това първото полувреме играхме по-спокойно. В края тръгнахме да гоним изравняване, извадих защитник на смена за нападател и заради това ни вкараха и трети гол", заяви треньорът Иван Михайлов.
Ботев'94 - ЦСКА'94   1:3

Ботев'94: Михаил Петров, Иван Кабелов (Антоан Кехайов), Мехмет Али, Димитър Мичков, Недялко Рангелов, Асен Кочев (Васил Фотев), Стойо Солаков (Ники Борисов), Али Назми, Христо Парушев, Петър Караджов, Неджиб Неждеб (Николай Пачев).  

bultras.com

Още снимки>>>

Сподели статията