Навигация: Новини

Изкарват Христолов с кордон от сградата на БФС

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Най-почтенният гражданин на републиката ползва безплатна охрана, благодарение на съвестните данъкоплатциБезпрецедентен цирк се разигра пред сградата на БФС преди броени минути. Президента на Ботев Пловдив Димитър Христолов  бе изкаран с полицейски кордон. Наглостта на Селския премина всякакви граници, след като полицията се превърна в частна охрана.  Явно Христолов е един о най-заслужилите граждани на България, след като цели два полицейски джипа, 6 (шест) униформени полицаи и трима служители на частна охранителна фирма го се грижеха за неговото здраве и спокойствие. И това заради трима фенове на Ботев, които просто искаха да разберат какво ще се случи с техния любим клуб.  

По-рано през деня Христолов заяви, че отива в БФС за да спре трансферите на ЦСКА, заради парите, които червените дължат на Ботев за Саидходжа и Йордан Минев. Явно феновете на жълто-черните са разбрали, че унищожителя на Ботев е там и пристигнаха пред сградата. Един от тях дори е засякъл Христолов на влизане и го е заклещил пред асансьора. Разтреперан Селския е успял да се измъкне с  помощта на охранителите на сградата. 

Докато Митьо бе при ръководителите на българския футбол, пред сградата се събраха трима фенове на Ботев. Явно уплашен от случилото се на влизане, Христолов е звъннал в полицията и 15 мин. Преди неговото излизане, пред сградата пристигнаха два полицейски джипа и още гардове на СОТ. 

Феновете се надяваха, че полицаите са тук за да арестуват Христолов, но се оказа, че това не  е така. За всеобща изненада след броени минути пишман президента се появи на стълбите и бе изведен от сградата с полицейски кордон и моментално се качи в автомобила си. 

Крумовският наглец бе изпратен с псувни и плюнки от „страшните" фенове на Ботев. 

Задаваме си веднага въпросите: 

От къде на къде държавата ще пази този човек? 

От кога парите, които даваме за данъци отиват за охраната на един доказан лъжец и мошеник? 

И след като е възможно полицията да охранява и да прави кордон за един гражданин, защо да не може и за всички останали българи да е така? 

Затова призоваваме всеки един от вас , който по някаква причина се страхува за здравето си, да се обади в полицията и да си поиска 5-6 униформени служители да му осигурят кордон и спокойствие, докато се прибере вкъщи! 
Сподели статията