Навигация: Новини

Новите собственици прегърнаха "Кауза Колежа" и призоваха:

Оценка на читателите: / 14
Слаба статияОтлична статия 

"Нека да видим колко човека искат силно стадион "Христо Ботев" .Спортът е зависим от феновете и сега е моментът, в който трябва да покажат, че го заслужават и да го поискат. Кампанията за Кауза Колежа е много хубава инициатива и ще искаме феновете в нея да се увеличават всеки ден", сподели Румен Чандъров днес на официалната пресконференция във връзка с прехвърлянето на собствеността.

"Ние подкрепяме Кауза Колежа и сме отворени да разговарям за всичко, което е добро за Ботев и разбира се в да го подкрепим. Колкото повече фенове се запишат това е само гаранция. Обичаме Ботев и ще направим всичко възможно клубът ни да се развие. Трябва разбира се и малко търпение, нека да сме скромни и с времето е нормално да покажем как ще управляваме клуба", пък каза другият мажоритарен собственик Георги Самуилов.

Двамата бяха представени от Ангел Палийски, който не скри емоцията при обявяването на имената им. Той допълни още, че последната една година е била фрапантна за съществуването на най-стария футболен клуб, но благодарение на Чандъров и Самуилов повече от 65 % от задълженията на Ботев са били покрити, а футболистите обезпечени финансово.

bultras.com

Сподели статията