Навигация: Новини

Старшата почна с хикс

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

urbanorder91Старша възраст на Ботев Пловдив (родени 91-а) завършиха 1:1 на стадион "Христо Ботев" с тима на Гигант Съединение. Двата отбора изиграха равностоен двубой, като играта им бе много затруднена от проливния дъжд, изсипващ се през цялото време на мача. Единственото попадение за "канарчетата" вкара Асен Асенов през първото полувреме.

Гостите поведоха след гол от дузпа, 2 минути след това падна и изравнителното попадение. До края нашите действаха много активно и имахме шанс да победим, но късметът не бе на наша страна. След края на мача треньорът Динко Господинов бе видимо разгневен от изпуснатите 3 точки. "Борим се да влезнем в тройката, за да се класираме на републиканско и ако не се стегнем това няма как да стане. Есента целият отбор участваше в дублиращата група и затова сме по-назад в класирането, но ще наваксаме разликата с тази публика. Благодарим за подкрепата!" заяви Господинов за официалния бултра сайт. С това равенство "канарчетата" събраха 24 точки и са на пето място в класирането. Зад тях с 23 точки са Спартак, които са с мач по-малко и утре играят с Локомотив.

botev91След изваждането на мъжкия тим от А-група, обещахме да подкрепяме активно детско-юношеските формации на клуба. В днешния мач, още първото полувреме имаше 500 човека и non-stop bultrasing. На трибуните бяха още и бизнесмените от групата за спасение на Ботев Пловдив, които изгледаха срещата до самия край и после се събраха на среща за създалата се ситуация около клубните дела. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Botev91

 

Ботев: Стоян Велев, Иван Величков, Томи Томов, Николай Гълъбов, Мариан Стойков, Васил Каменов, Андон Андонов, Асен Асенов, Емил Тотев, Габриел Балушев, Любослав Ангелов(Асен Иванов, Васил Байрактаров, Марио Тодоров, Станко Стойчев, Запрян Колев). Старши-треньор: Динко Господинов.

bultras.com

Сподели статията