Навигация: Новини

ВАЖНО! Доуточнение

Оценка на читателите: / 55
Слаба статияОтлична статия 

Божидар Божилов пред Местния парламент

Едно важно доуточнение от адвокатите на Ботев Пловдив:

Всеки, който иска да се присъедини към Сдружението и да стане негов член, трябва да внесе еднократна такса в размер на 240 лева заедно с официална молба, която скоро време ще намерите в легитимния сайт на феновете /bultras.com/. Тази процедура ще стартира официално след 10 дни, когато пловдивският съд одобри промените. Платежното, прикрепено към молбата, ще бъде предадено на г-н Марин Бакалов - председател на сдружението. От следващата година таксата ще бъде разсрочена на две вноски.

bultras.com

ДНЕС:

Пловдивският окръжен съд регистрира Сружението, заело се със задачата да възроди нашия Ботев Пловдив. Съдът вписа приетия на Общото събрание нов Устав на Сдружението, както и персоналните промени в органите на неговото управление.

За председател на УС е утвърден Марин Бакалов. Съдът прие и промяната в името на организацията, като тя ще се нарича официално "Сдружение ПФК Ботев Пловдив". Приетите от съда промени бяха гласувани на Общото събрание, проведено на 24 април. Така ключовото за бъдещето на най-стария футболен клуб у нас Сдружение получи официална регистрация от българския съд. Тепърва магистратите ще трябва да кажат тежката си дума по въпроса за преструктурирането на управлението на Ботев, което ще стане най-рано до 10 работни дни.

Дотогава стягайте отборите, защото на 30 май започва Общоградски турнир на жълточерната общественост! Всички регистрирали се в сайта bultras.com ще участват в жребий няколко дни преди това. 

bultras.com

Сподели статията