Навигация: Новини

ДИРЕКТНО: Локо Септември - Ботев Пд

Оценка на читателите: / 93
Слаба статияОтлична статия 

Контролна среща / 28 Юли 2010, 18:00ч.
http://store.picbg.net/pubpic/3A/08/f1e6a024d1a93a08.png

МИНУТА НА МАЧА: FT
http://store.picbg.net/pubpic/AA/3F/4aacf79ca8f9aa3f.png2:1 http://store.picbg.net/pubpic/57/02/da64f98fc0a95702.png
голмайстор: И.Площаков 40`

http://store.picbg.net/pubpic/D4/0B/03ce64430612d40b.png

"Градски" - Септември  http://gong.bg/images/hora.jpg 60

Стартов състав:




 

Коментар на живо:

СПРЕЧКВАНЕТО МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ И ЦИГАНИТЕ ПРОДЪЛЖИ ОКОЛО 10 МИНУТИ И БЕ ИЗВЪН СТАДИОНА, КАТО НЯМА ПОСТРАДАЛИ НАШИ МОМЧЕТА, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА ПОСТРАДАЛИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ! РАДО КОШИНСКИ И ПОЛИЦИЯТА СЕ ОПИТВАТ ДА ОВЛАДЕЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО!

94` БОЙ МЕЖДУ ДВЕТЕ АГИТКИ!!! ГРУПА ОТ ОКОЛО 40 ЦИГАНИ, КОИТО ПОДКРЕПЯХА ЛОКОМОТИВ ПРОВОКИРА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ, КОИТО СКОЧИХА НА БОЙ И СТАНА МЕЛЕ МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ!!!

93` КРАЙ НА МАЧА!

92` Гол за Локомотив. Играч на домакините игра с ръка в наказателното поле на Ботев и вкара топката в мрежата на Стоичков и въпреки, че целия стадион видя това непозволено действие съдията си затвори очите и зачете гола.

90` Гол за Локо Септември. При единствената си смислена атака за целия мач домакините изравниха, след феноменален гол на играч от Септември, който с параболичен удар прехвърли Стоичков и заби топката в сглобката на вратата.

88` И. Христов влезе грубо в краката на футболист на Локомотив, който се изправи и заби една глава на играча на Ботев и за тази си постъпка получи директен червен картон.

85` Уникален пробив на новата фурия на Ботев - И. Христов, който излъга няколко защитника и подаде на Запрян Иванов, който беше сам срещу вратаря, но пропусна. До момента Ицо Христов прави страхотен мач.

80` Ботев играе много по-грамотно от своя съперник, а футболистите на Локомотив нямат голово положение до този момент.

77` Владо Байрев си изкара изключително глупав червен картон. Защитникът на Ботев разкара топката и получи жълт картон, а след това се разправи със съдията и получи червен картон!

68` Втора принудителна смяна в състава на Ботев. Влезлият преди минути Илиян Енчев извади рамо и бе заменен от Васко Василев.

56` Две поредни опасности за Ботев. Първо след шут на Недко Миленов защитник на домакините щеше да си отбележи автогол, а след последвалия корнер Площаков пропусна с глава.

54` В игра влиза едно от новите попълнения И.Христов, който е от набор 93 на Пирин Гоце Делчев. Той заменя Хаджифейзула.

53` Д. Байрев пропусна да отбележи гол от фаул.

48` Уникален пропуск на И.Площаков, който сам срещу вратаря изпусна да отбележи втория си гол в мача.

46` НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ


45` КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ. Канарчетата са много по-добрия отбор на терена и държат изцяло инициативата в свои ръце.

44` Възникнаха искри между феновете на двата отбора, като привържениците на домакините са от ромски произход. До по-сериозни сблъсъци обаче не се стигна.

40` ГОООЛ ЗА БОТЕВ!!! ВАСКО ГУДЖЕВ ПОДАДЕ КЪМ Д.БАЙРЕВ, КОЙТО ПУСНА КЪМ ПЛОЩАКОВ И ТОЙ С МОЩЕН ШУТ В ДАЛЕЧНИЯ ЪГЪЛ НА ВРАТАРЯ НА ЛОКО СЕПТЕМВРИ ОТКРИВА РЕЗУЛТАТА!

28` Байрев стреля към вратата, но вратаря на домакините спаси.

25` Боби Караматев получава жълт картон за фаул в центъра на терена. Стефан Костадинов репликира съдията и също получи жълт картон.

11` Главния съдия не отсъжда чиста дузпа за Ботев

10` Ботев играе много спокойно и атакува, като владее изцяло инициативата до момента. Лагера във Велиград е оказал позитивно влияние и отбора изглежда много сплотен.

3` Принудителна смяна в състава на Ботев. Иван Танчовски бе изритан много грубо в крака и бе изнесен от терена. В игра влиза Васко Гуджев.

1` НАЧАЛО НА МАЧА

0` Времето в Септември е много добро за футбол.

0` Екипът на bultras.com ще Ви направи съпричастни към поредната контрола на Ботев Пловдив. До момента канарчетата нямат загуба в проверките, като имат записани 3 победи и 3 равенства.

Натиснете F5 за да опресните.

 

 

 

Стартов състав:

1. И. НиколовЧервена стрелка50`
2. Вл. Байрев
3. Б. Караматев Червена стрелка57`
4. П. Фанев
5. Ив. Танчовски
Червена стрелка 3`
6. Хаджифейзула Червена стрелка54`
7. Д. Байрев
8. Н. Миленов
Червена стрелка 56`
9. А. Рахов
10. Ст. Костадинов

11. Ив. Площаков Червена стрелка 65`

Резерви:

 

12. В. Гуджев 3`
13. Стоичков 50`
14. И. Христов 54`
15. Р. Донев 56`
16. И. Енчев 57
17. В. Василев 68`

18. З. Иванов 65`

старши тренор:

Марин Бакалов

 

 

 

Сподели статията