Навигация: Новини

По делата ще ги познаете

Оценка на читателите: / 51
Слаба статияОтлична статия 

След близо четири месеца работа, днес официално новото ръководство на ПФК "Ботев", начело с Марин Бакалов, се представи пред журналистическата гилдия на Република Пловдив. Както вече разбрахте от медиите, 16-членния състав се бори със зъби и нокти Ботев Пловдив да започне първенството от Б група. Това ще стане единствено и само с обезпечаването на отбора, което няма как да се случи, без да се седне на масата за преговори с всички бизнесмени решени и готови да подкрепят каузата на най-стария футболен клуб в страната.

На този етап, преди да е изтекло първенството, единствен, който помага в школата на клуба ни и има желание и занапред да дойде в Пловдив е бизнесменът Георги Георгиев. Няма какво да се самозалъгваме, Георгиев е единственият, който няколко пъти вече се среща с нашите представители и официално обяви вчера какви ще бъдат параметрите в евентуален бъдещ план за спасение и връщане в елита. Всички други спекулации по някои сайтове са неточни.

Вчера 3-членен екип от ръководството на Ботев е поставил условията си пред Георги Георгиев в София и е показал до какво ниво са стигнали нещата в лицензионен план. Двете страни са си поставили съответните искания. Така че атаката за А група ще започне на сериозно ниво, напрактика не с пълен бюджетен план, но с достатъчен, с който може да се атакува елитната дивизия. От юни месец стартира събирането на отбор, който ще представя Ботев Пловдив в първенството. Играчи има много, защото всеки футболист минал през жълточерната идея остава завинаги с нея и мечтата му е един ден да се върне на "Колежа". Затова поне можем да бъдем спокойни. А групата ни в момента е толкова слаба, че това няма да е проблем. Левски и Локо София се разпродават за жълти стотинки. ЦСКА е по-слаб от всякога. Какво остава за средняшките тимчета в елита ни?

Днес стана ясно официално, че окончателният край на фалиралият ПФК Ботев 1912 АД  наближава с всеки изминал ден. Христолов не е подал лицензионни документи и вече би трябвало да се води във В група. Знае се още, че нови съдебни дела са пуснати в прокуратурата и крумовския тарикат ще бъде подведен под отговорност за големи суми, които са отделни от тези на АД-то. 

Оттук нататък обаче и ние сме тези, които трайно ще решаваме съдбата на клуба си. Тя е в нашите ръце. Ние всички не трябва да позволяваме злото христолово да се завърне отново, затова всеки, който се чувства ботевист трябва да внесе своя членски внос в касата на клуба, която се намира на "Източен" 10, в канцелариите от 9:00 до 17:30 ч., всеки делничен ден.

За бултрасите извън страната е пусната и втора банкова сметка в ОББ

БАЕ -  20080023

Сметка - 1012555930

Международен номер - BG74UBBS80021012555930

bultras.com

 

Сподели статията