Навигация: Новини

Казусът "Стадион Ботев" с решение до 2 седмици?

Оценка на читателите: / 102
Слаба статияОтлична статия 
Бойко БорисовПремиерът Бойко Борисов доста зарадва изтерзаните ни души, като поднесе чудесна новина - той обяви, че казусът "Стадион Ботев" е на приключване и до две седмици военното министерство  ще даде съоръжението на "жълточерните". Министър-председателят бе в Града за благотворителен бал в Новотел Пловдив, придружен от министрите на външните работи, на труда и социалната политика, на отбраната и на земеделието и храните.
Информацията бе потвърдена и от военния министър Аню Ангелов. На новината се възрадва дори видният локомотивец, Атанас Узунов, който бе сред участниците на партито в петзвездния хотел.
Припомняме, че Общината пое обещание да даде стадиона на този, когото подкрепят привържениците, а това със сигурност не е лицето Д.Г.Христолов.
Естествено, това далеч не решава всичките ни проблемите, тъй като ДХ-С и вярното му куче Недялко Шилев драпат с пълни сили и пробват всичко възможно за да продължи гаврата с отбора на Града. Както сочи историята, в такива моменти винаги на помощ им идват подкупни магистрати, бирници, ДС-агенти, платени вестникари и всевъзможна друга сган. Така, че бъдете внимателни и мислете с главите си, и винаги нащрек бъдете, особено когато черпите инфо от "медиите"!

Сподели статията