Навигация: Новини Фенове Новини Centrum Crew: Довиждане, Тосе - ще се видим скоро!

Centrum Crew: Довиждане, Тосе - ще се видим скоро!

Оценка на читателите: / 29
Слаба статияОтлична статия 


Отиде си Тоско - човекът, който отдаде целия си съзнателен живот на любимия Ботев!

Човекът, който беше в основата на абсолютно всички инициативи, свързани с жълто-черната идея. Той беше навсякъде - от момчето, което обикаляше с кутията за дарения на концерта Свободен Ботев, до юриста, който стана председател на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив. Тоско беше организатор на различните футболни турнири за фенове, раздаваше подаръци в детски градини и училища, бе автор на идеята за детската бултра коледа и седмицата на шампионите от 1967г., уреждаше всички онези незабравими екскурзии за гостуванията на Ботев, не спеше по цели нощи докато подготвяше поредната уникална хореография, а междувременно измисляше нови артикули за фен-магазина. Тоско бе в основата и на Кауза Колежа. Не пропускаше мач на Ботев и присъстваше на всяко мероприятие за почитането на паметта на нашите легенди, напуснали ни през годините. Но сега се пресели при тях.

Изминахме заедно хиляди километри, бяхме рамо до рамо по стадионите и на улицата, в радост и мъка. Ние никога няма да забравим човека, който не изневери на приятелите си, принципите си и на Ботев!

Той беше въплъщение на ботевисткия дух в най-чистата му форма!

Довиждане, Тосе - ще се видим скоро!

Твоите братя от Centrum crew

 

Опелото ще се състои в сряда 8.01 от 13ч. в храм "Свето Преображение Господне" в Тракия (църквата до хлебозавода).Сподели статията