BULTRAS - Градски ред & забавления

Да се върнем на стадиона!

Обединени фракции Бултрас призовават за допускане на публика на стадионите в България при спазване на противоепидемичните мерки. Липсата на публика води единствено до финансови и емоционални загуби за футболните клубове.

Не разбираме логиката на допускане на хора в закрити пространства като молове, фитнеси и др., а стадионите , които са открити пространства да пустеят като сцена от филм за Дивия запад.

Призоваваме за реанимиране на сърцето на българския футбол, защото това е организъм, движещ се от публиката. При добре определени правила, трябва да има хора на трибуните. Смело заявяваме и сме доказали, че ние нямаме проблеми с "носенето на маски на стадиона".

Обединени фракции Бултрас

Сподели статията
 

Горчивата истина!

Във времена на тежка икономическа криза на Сдружение "ПФК Ботев" се падна трудната задача да намери вариант за спасение на любимия ни тим, след като не по собствено желание получи 60% от акциите на клуба от г-н Георги Самуилов. Причината за неговото решение бе недоволството от постигнатите резултати и досегашния начин на управление на Ботев Пловдив.

продължава>

 

Благодарим Ви момчета!

Обединени фракции Бултрас изказват своята благодарност към футболистите и треньорския щаб на Ботев Пловдив! Браво момчета, това е мъжката игра, която искаме да гледаме! Пожелаваме ви да продължите да играете по същия начин целия сезон и да радвате жълто-черната общност. А ние ви обещаваме, че ще имате нашата подкрепа до последен дъх! Надяваме се много скоро да имате възможността да играете пред пълните трибуни на Колежа, за да усетите магията и насладата, която са изпитвали поколения преди вас.

Само Ботев!

Сподели статията
 

Страница 1 от 262