BULTRAS - Градски ред & забавления

Главен инспектор Красимир Антонов - Вие ли сте новия Атанас Качаков?

На 5.03.22 станахме свидетели на пореден случай на активно мероприятие на пловдивската полиция и нейните дружки от задния двор на ВСИ. Ето какво видяха присъстващите с очите си. продължава>

 

Време е отново да излезем на улицата!


Време е!

12.02.22 (събота) от 17ч. всички пред Колежа! Да покажем на самозабравилите се селски тарикати, че Пловдив е нашият град, а Колежа е нашият дом! Компромиси повече няма да правим. Търпяхме достатъчно всичките им лъжи и опити за шикалкавене, но наглостта им мина всякакви граници. Както извоювахме първия транш за Колежа, така сега ще се преборим за 4 трибуни с козирка! Излизаме на улицата, докато постигнем целта си. продължава>

 

Да се върнем на стадиона!

Обединени фракции Бултрас призовават за допускане на публика на стадионите в България при спазване на противоепидемичните мерки. Липсата на публика води единствено до финансови и емоционални загуби за футболните клубове.

Не разбираме логиката на допускане на хора в закрити пространства като молове, фитнеси и др., а стадионите , които са открити пространства да пустеят като сцена от филм за Дивия запад.

Призоваваме за реанимиране на сърцето на българския футбол, защото това е организъм, движещ се от публиката. При добре определени правила, трябва да има хора на трибуните. Смело заявяваме и сме доказали, че ние нямаме проблеми с "носенето на маски на стадиона".

Обединени фракции Бултрас

Сподели статията
 

Страница 1 от 262